Kanser Hastasıydım ve Dans Edebilirim !

KanseriTedaviEt.com | Pazartesi, Kasım 30, 2009 | 0 yorum » | Yazı boyutu : Yazı boyutunu büyüt Yazı boyutunu küçült

Tüm HaberlerDaha önce arkadaşım Davut Topcan'ın mide kanseri ile mücadelesinden bahseden bir yazı kaleme almıştım. Davut geçtiğimiz aylarda kanserli hastalar için "Herşeye Rağmen Yanlız Değiller" isimli bir proje gerçekleştirdi. Şimdi de bu projenin devamı olarak kanserli hastalardan oluşan bir dans grubu kurmayı hedefliyor.

Davut Topcan "Herşeye Rağmen Yanlız Değiller" projesi kapsamında Türkiye'yi dolaşarak kanser hastalarıyla röportajlar yapmıştı. Şimdiki hedefi ise kanser hastalığına yakalanmış ve iyileşmiş kişilerden oluşan bir dans grubu kurarak kanser hastalarına umut aşılamak. Kendisi bu amacını blogunda çok güzel özetlemiş:

Kanser Hastasıydım ve Dans Edebilirim!"Amacımız kanser hastalığına yeni yakalanmış ve tedavi görmekte olan diğer kanser hastalarına bu hastalığın ölümcül olmadığını ve bizlerin de aynı yoldan geçip iyileştikten sonra eski hayat kalitemize kavuşarak dans gibi zor bir aktiviteyi yapabildiğimizi göstermek istiyoruz.
Projeye dahil olacak kişiler Boğaziçi Üniversitesi'ne ait salonlarda Boğaziçi Üniversitesi Dans Klübü eğitmenleri tarafından eğitilecek. Mart ayı sonunda grubun ilk gösterisini yapması hedefleniyor."

Proje dahil olmak veya katkıda bulunmak için Davut Topcan'a email ile ulaşabilirsiniz : davut@davuttopcan.com

Bu yazı KanseriTedaviEt.com'da yayınlanmıştır - Kanser Hastasıydım ve Dans Edebilirim !

Blog Widget by LinkWithin

0 yorum

Yorum Gönder

Bu ay en çok okunanlar